Ερωτήσεις

Η παραλαβή γίνεται κατόπιν συνεννοήσεως με τον υπεύθυνο/ιδιοκτήτη του κτηρίου, συνήθως οι παραλαβές γίνονται και αυθημερόν ανάλογα με το ωράριο που σας διευκολύνει.

Συνήθως γίνεται πριν αρχίσει η χειμερινή σεζόν. Προτείνουμε όμως την εκτέλεση της εργασίας μετά το τέλος του χειμώνα που η καπνιά είναι μαλακή και ξεκολλάει εύκολα.

Οι πυροσβεστήρες περιέχουν ειδική σκόνη με πυροσβεστικές ιδιότητες και ως προωθητικό αέριο της σκόνης άζωτο. Με την πάροδο του χρόνου, την ακινησία και την υγρασία, το περιεχόμενο πετρώνει με αποτέλεσμα να αχρηστεύεται ο πυροσβεστήρας. Επίσης και το άζωτο με τον καιρό διαφεύγει λόγω της χαλάρωσης της βαλβίδας και ο πυροσβεστήρας μένει χωρίς προωθητική δύναμη.

Ο καθαρισμός της δεξαμενής πρέπει να γίνεται τουλάχιστον κάθε δύο χρόνια γιατί το πετρέλαιο περιέχει σε μικρές ποσότητες χώμα, θειάφι, νερό, παραφίνη και λόγω του ειδικού βάρους κατακάθονται στον πυθμένα της δεξαμενής υπό μορφή καταλοίπων. Αφού τελειώσει η διαδικασία του καθαρισμού επιστρέφεται το καθαρό πετρέλαιο.

Είναι το σύστημα ομαδικής θέρμανσης, που καλύπτει τα διαμερίσματα και τους κοινόχρηστους χώρους ενός κτιρίου. Το σύστημα βασίζεται στην κυκλοφορία νερού, που ζεσταίνεται στο λέβητα και μεταφέρεται με τον κυκλοφορητή στα θερμαντικά σώματα. Τα θερμαντικά σώματα μεταδίδουν τη θερμότητα από το νερό στο περιβάλλον του σπιτιού. Έτσι το νερό κρυώνει και κατεβαίνει στο λέβητα, όπου ξαναζεσταίνεται για να κυκλοφορήσει πάλι και να επαναληφθεί η ίδια διαδικασία.

Η συντήρηση της εγκατάστασης πρέπει να γίνεται τουλάχιστον μια φορά το χρόνο. Ο καταλληλότερος χρόνος είναι αμέσως μετά τη λήξη της περιόδου θέρμανσης (δηλ. Απρίλιο – Μάιο), ώστε να μη μείνουν τα κατάλοιπα της καύσης κατά την περίοδο του καλοκαιριού, οπότε είναι πιο δύσκολος ο καθαρισμός και υπάρχει κίνδυνος διάβρωσης των εσωτερικών τοιχωμάτων του λέβητα.

Call Now
Τρέχουσα Τιμή 0,00 €